Åpen gård

LogoutenrødÅpen gård

To ganger i året arrangerer vi Åpen Gård her på Bønes Gård.

Følg med på Facebooksiden vår for å vite eksakt dato for arrangementet.

Vi arrangerer åpen gård i mai og i desember.

Mai:

I mai legger vi Åpen Gård til tiden etter at lammene på gården er født. Da blir det anledning til å hilse på både sauer og nyskjerrige, skjønne lam.

Desember:

I desember arrangerer vi åpen gård med eget julemarked. Da får vi besøk av flotte utstiller som tar med seg mye forskjellig. Håndarbeid, kunst, sjokolade og pleieprodukter er noe av det du finner på julemarkedet vårt.

Tidligere har vi også hatt besøk av Bønes skolekorps – som har hjulpet oss med å lage julestemning.

Generell info

Både i mai og desember arrangerer vi rideturer med hester og ponnier, og det blir selvsagt mulighet for å hilse på alle de andre dyrene vi har her på gården. Både høns, marsvin og kaniner gleder seg å møte store og små dyrevenner denne dagen.

Selve arrangementet er gratis, men rideturene koster noen kroner som man betaler direkte til hestefolket.

Vi vil også ha salg av mat, samt kald og varm drikke. Og du kan naturligvis ta med egen mat, og selv om vi har begrenset med sittemuligheter – så kan du ha med sitteunderlag eller tepper og lage din egen piknikk her på gården.

Vi ser helst at dere benytter kollektivtrafikk så lang det er mulig. Det er begrenset med parkeringsplasser, og buss 51 mellom Sentrum og Birkelandskrysset stopper rett ved gården.

Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål!

Har du spørsmål knyttet til våre produkter? Ikke nøl med å ta kontakt med oss på e-post eller telefon for en hyggelig og uforpliktende prat.