Om Bønes Gårdsmat Drift AS

LogoutenrødOm Bønes Gårdsmat Drift as

Daglig leder, Rune Bønes, er norgesmester i kjøttpålegg. Vi har mottatt gullmedlajer for flere av våre kjøttprodukter. Vi produserer pølser og pålegg med mye kjøtt i. Er du opptatt av kvalitet, kortreist mat og god smak? Da bør du prøve våre delikatesser. I vår mat finner du ikke mekanisk utbenet kjøtt. Vi lager og former alt for hånd. Har du ikke testet Bønespølsen ennå? Denne snakkisen av en kjøttpølse gir vann i munnen på de fleste. Bønes Gårdsmat Drift AS benytter kun kjøtt fra Fatland i Sandefjord, levert av Skjeggerødgruppen, foruten kjøtt fra egne beitedyr.

Bønes Gårdsmat Drift ble startet som enkeltpersonforetak i 2003 da vi åpnet for utsalg på gården. Dette ble aksjeselskap i 2005. Før den tid levde vi utelukkende av gårdsdrift. Vi har fremdeles ca. 20 vinterforende sau på gården. Virksomheten driftes av familien Bønes selv, og består av 6 årsverk. Våre produkter distribueres til alle kjedebutikkene i fylkene Hordaland og Sogn og Fjordane, av grossisten Troye.

Har du spørsmål knyttet til våre produkter? Ikke nøl med å ta kontakt med oss på e-post eller telefon for en hyggelig og uforpliktende prat.