Om Bønes Gårdsmat Drift AS

Daglig leder er i dag Runar Bønes som har overtatt for sin far Rune Bønes. Rune Bønes er blant mye annet norgesmester i kjøttpålegg. Vi har mottatt gullmedaljer for flere av våre kjøttprodukter, senest gull på Pinnekjøtt og Pinnekjøttpølse i 2019 og 2020. Vi produserer pølser og pålegg med mye kjøtt i. Er du opptatt av kvalitet, kortreist mat og god smak? Da bør du prøve våre delikatesser.

Bønes Gårdsmat Drift AS benytter kun kjøtt fra Fatland i Ølen og fra Jæren og har fokus på at råvarene skal være så lokale som mulig med minst mulig reisevei i fra råvare til forbruker. Derfor bruker vi også kun norsk kjøtt. Får vi ikke tak i det avstår vi heller fra å produsere.

Bønes Gårdsmat Drift ble startet som enkeltpersonforetak i 2003 da vi åpnet for utsalg på gården. Dette ble aksjeselskap i 2005, og har i dag ca 9 årsverk fordelt på Gårdsbutiken og produksjonen. Foruten egen gårdsbutikk leverer vi varer til Spesialgrossisten Troye som leverer varer til dagligvaren under merkevaren «Godt Lokalt» i hele Vestland fylke.

Gullmedalje på servelat i 2022

Har du spørsmål knyttet til våre produkter? Ikke nøl med å ta kontakt med oss på e-post eller telefon for en hyggelig og uforpliktende prat.

© Bønes Gårdsmat
Utvilket av:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram