top of page
Pinnekjøtt henger til tørking.

Pinnekjøtt til julen 2024

Vi åpner for bestilling av pinnekjøtt til jul på høsten.
For å sikre deg det beste pinnekjøttet, kan du benytte deg av kontaktskjemaet for bestilling. 


Oppbevaring frem til jul
Det er i lammekjøttsesongen man får de beste sidene! Vi kutter opp kjøttet for deg. Fryseren er det stedet kjøttet holder seg best, så oppbevar det gjerne der frem til det skal brukes.

Åpningstider:
Onsdag 10-16
Torsdag 10-17
Fredag 10-16
Lørdag 10-14 


PS! Vi har også alltid fersk norsk svineribbe! Ønsker du å bestille dette til jul, kan du bruke samme skjema. Der tar vi bestillinger til og med lille julaften.🎅

God jul fra folk og fe hos Bønes Gårdsmat!

Har du spørsmål knyttet til våre produkter?

Har du spørsmål knyttet til våre produkter? 
Ikke nøl med å ta kontakt med oss på e-post eller telefon for en hyggelig og uforpliktende prat.

bottom of page