Pinnekjøtt


Skikkelig julefeiring med skikkelig pinnekjøtt

» Vi har allerede fine pinnesider som er ferdig fra årets lam, så vi er godt i gang med julesesongen. Ønsker du å sikre deg vårt gullvinnende pinnekjøtt (NM 2019) til årets julemiddag, julebord eller en koselig familiemiddag i løpet av høsten, så tar vi nå i mot bestillinger.

Vi har flotte lammesider som er klar hver eneste uke frem til jul, så det vi anbefaler er å gjerne sikre seg pinnekjøttet nå. Vi kutter det opp for deg, også oppbevarer du det i frysen frem til jul. Der holder det seg minst like godt som hos oss, også har du en mindre ting å tenke på når julestria setter inn.

Vi tar nå bestillinger på pinnekjøtt helt frem til jul, men vi oppfordrer folk til å bestille og hente tidligst mulig.

Grunnen til at vi oppfordrer til akkurat dette i år er at vi er en liten butikk, «i disse tider» som blir sagt alt for ofte, har vi kun mulighet til å slippe inn et begrenset antall kunder i butikken. Hvis alle skal hente pinnekjøtt i desember, vil vi få en del problemer i en av årets kjøligste måneder. Så ønsker du pinnekjøtt fra oss i år, og har en romslig frys, så er vi klare for å hjelpe.

Har du ikke mulighet til å hente selv, så har vi selvsagt muligheten til å sende (kjøper dekker frakt).

Pris: 359 kr pr kg (Gjelder urøkt, lettrøkt og røkt. Inkludert oppkutting)

God førjulstid,

Hilsen alle oss hos Bønes Gårdsmat

 

Vi tar ikke i mot flere bestillinger på pinnekjøtt til julen 2020, kun salg ved oppmøte i butikk. For bestilling av andre varer kan kontaktskjema benyttes. Riktig god jul og godt nyttår til alle våre kunder, nye og gamle.