Våre produkter

LogoutenrødVåre produkter

Vi har nesten 40 forskjellige egenproduserte produkter til enhver tid i butikken vår på gården. Noen av disse leverer vi til dagligvaren gjennom Spesialgrossisten Troye som leverer dette ut til dagligvarer over hele Vestland fylke. Se etter «Godt Lokalt» i din nærbutikk, så finner du våre produkter. Alle våre produkter inneholder kun norsk kjøtt, og får vi ikke tak i det avstår vi heller fra å produsere.

_X0A7774
GL_B+©nes_X0A7814

Noen av våre produkter i dagligvaren:

Ekte Servelat

I Bergen er Servelaten middag. Vår Ekte Servelat er også vår bestselger, og vi lager opp mot 100 tonn Servelat i året til de bergenske middagsbord. Oppskriften er den samme som oppstarten i 2003, mye kjøtt og mest storfekjøtt, men også svinekjøtt, potetmel, melk, krydder og salt.

Bønes Biffgrill

Vår mest solgte grillpølse med over 90% kjøttinnhold og kun storfekjøtt. Denne pølsen inneholder kvernet norsk storfekjøtt, vann og krydder. Det er nesten som å putte et kjøttstykke på grillen! Helt uten melk og mel.

Lammepølse m/hvitløk

Lammepølsen vår inneholder like mye norsk fårekjøtt og norsk storfekjøtt med et totalt kjøttinnhold på over 90%. I tillegg inneholder den godt med krydder som rosmarin og hvitløk, vann og salt. Fantastisk på grillen og en pølse man blir mett av! Helt uten melk og mel.

Bønes Korv

Bøneskorv er vår gullmedaljevinnende(sist i 2019) røkte middagspølse, bestående av rent storfekjøtt, svinekjøtt, fårekjøtt, melk, potetstivelse, krydder og salt. En stor smaksopplevelse i seg selv, og et storslagent følge til komlemiddagen og pinnekjøttet.

Pinnekjøttpølse

Pinnekjøttpølsen kom som lyn fra klar himmel i 2019. Vi fikk en forespørsel fra Fløien Folkerestaurant om vi kunne lage en pølse med pinnekjøtt. Vi svarte: Klart vi kan det! Vi brukte vår gullmedaljevinnende Bønes Korv som base, og tilsatte 10% av vårt gullmedaljevinnende pinnekjøtt. Resultatet ble gull i Julemat NM 2019 med 100 av 100 poeng og gull i Grill NM 2020 med 100 av 100 poeng for den nå legendariske Pinnekjøttpølsen! Flere kokker i Bergen bruker denne på restaurantene sine, men du får den også i gårdsbutikken vår på Bønes. I dagligvaren får man den som grillpølse i grillsesongen, og når grillsesongen er på hell finner man den i ring som Korven.

Kokt Bayonneskinke

Kokt Bayonneskinke fikk ny vind i seilene på de bergenske middagsbord da vi lanserte vår Bayonneskinke. Vi bruker kun renskåret, ferskt, norsk svinekjøtt som vi salter, tilsetter litt smak og koker slik at det er en enkel og velsmakende middag alle kan lage hvilken som helst dag i uken. Den kan trekkes i emballasjen eller slices og dampes i ønskete stykker. Sjyen er også utmerket som base for saus til middagen.

Gårdspostei

Vår leverpostei er en grov og velsmakende postei som har fått flere medaljer i NM opp igjennom. I dagligvaren finner man den i ferskvaredisker rundt om med sjy på toppen, i tillegg til at de fleste butikker har den i små røde pølselignende pakker på 200g. Se etter den ved leverposteien eller under «Godt Lokalt».

Har du spørsmål knyttet til våre produkter? Ikke nøl med å ta kontakt med oss på e-post eller telefon for en hyggelig og uforpliktende prat.